Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αναπολώντας με τον Στέλιο...


    "Ο απαράμιλλος λαικός τροβαδούρος της νεώτερης Αθήνας. Ο πονεμένος τραγουδιστής που με την άφθαρτη γοητεία της ζεστής μα και παράξενης φωνής του κατόρθωσε μέσα σε λίγο καιρό να γίνη το ίνδαλμα μικρών και μεγάλων. Μα δεν είναι μόνον ο τραγουδιστής. Είναι και ο άνθρωπος. Ο Στέλιος είναι ένα καλόκαρδο παιδί του λαού, που δεν μπόρεσε η δόξα να τον κάνη να απαρνηθή τις παλιές καλές συνήθειες του, και τους καταδεχτικούς τρόπους του.
       Απλός καλόκαρδος, πάντα χαμογελαστός, και πάντα πρόθυμος να δώση χαρά στους τόσους φίλους του, είναι συγχρόνως προσιτός σε όλους εκείνους που τον λατρεύουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Και είναι τόσοι εκείνοι που τον αγαπούν, και η αγάπη τους αυτή είναι αδιάψευστος δείκτης της αναμφισβήτητης αξίας του.
          Ο ασύγκριτος Στέλιος, μαζί με την γλυκειά σε φωνή και μορφή Μρινέλλα, την καλλιτέχνιδα με την βαθειά προσωπικότητα που στάθηκε σύντροφός του αξιόλογος στις πιο μεγάλες του επιτυχίες, συνθέτουν κατά γενικήν ομολογίαν το ιδεώδες τραγουδιστικό ζευγάρι των τελευταίων χρόνων.
          Σ' αυτό τον δίσκο μακράς διάρκειας η Εταιρία "ΝΙΝΑ", περήφανα παρουσιάζει δώδεκα από τις αξέχαστες επιτυχίες τους, τις επιτυχίες ακριβώς αυτές, με τις οποίες κέρδισαν την αγάπη και τον θαυμασμό των αμέτρητων φίλων του."

      Το παραπάνω κείμενο είναι από το οπισθόφυλλο του δίσκου "Αναπολώντας... με τον Στέλιο Καζαντζίδη και την Μαρινέλλα", δίσκος που κυκλοφόρησε από την NINA Records αρχικά, και αργότερα από την RECOR του Βασίλη Κουτσοθανάση. Τα τρία διαφορετικά εξώφυλλα (δύο από την RECOR και το πρώτο της ΝΙΝΑ), παρουσιάζονται παρακάτω.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου